Go to Top

deutsch.info – derdiedas

Opis projekta

deutsch.info: Der Die Das – portal za učenje členov

Z aplikacijo “deutsch.info: Der Die Das” lahko igrivo in z veliko zabave obvladate eno najtežjih poglavij nemškega jezika – učenje členov in njihovo pravilno uporabo.

Poleg določnega in nedoločnika se uri tudi njuna raba v zvezi s predlogi, pridevniki, svojilnimi in nedoločniki v različnih primerih – v ednini in množini!

Primeri stavkov se osredotočajo na govorjeni jezik in ustrezne kombinacije besed. Tako lahko naučene besede in stavke takoj uporabite v vsakdanjem življenju!

Da je aplikacija tudi zabavna, je veliko zanimivih deželnih in kulturnih informacij o nemško govorečih državah, slovnični nasveti, smešni idiomi, veliko ilustracij in zvočnh posnetki. Aplikacija navduši tudi s čudovitim dizajnom in igrivo strukturo. Poseben algoritem omogoča individualno in nivojsko učenje ter zagotavlja redno ponavljanje že naučenih besed in stavkov.

deutsch.info/derdiedas

erasmus-logo-high-resolution

Podpora Evropske komisije izdelavi te publikacije ne pomeni odobritve vsebine, ki odraža samo stališča avtorjev, in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih vsebuje.

Podrobnosti

Financirano s strani Evropske komisije

Obdobje
2019 - 2020

Program
Erasmus+

Partnerji
Studio Gaus (Nemčija), Österreich Institut (Avstrija),Inter-kulturo d.o.o., Slovenija, Edukácia@Internet, Slovaška, Spektrum Educational Center, Romunija, Sinirli Sorumlu Bilimsel Araştırmalar ve Uygulama Eğitim Kooperatifi, Turčija

Uradna spletna stran projekta
https://deutsch.info/derdiedas


Logo_72dpi