Go to Top

Polish online 2

Opis projekta

Polish Online 2

Učenje preko interneta predstavlja preprost in učinkovit način izobraževanja, ki je ustrezen tudi za učenje tujih jezikov. Nastajajoča interaktivna platforma polski.info, je namenjena učenju osnov poljščine, ki je takoj za ruščino drugi najbolj razširjeni slovanski jezik. Učenje na platformi polski.info je interaktivno, učinkovito in brezplačno. Platforma je namenjena predvsem tujcem, ki bi se želeli sporazumevati v poljščini in razširiti svoja znanja o Poljski, državi z bogato evropsko zgodovino in kulturo. Jezikovni tečaji na polski.info bodo namreč vključevali informacije o vsakdanjem življenju, običajih in pogovornih izrazih poljskega jezika. To vam bo pomagalo ne le izboljšati komunikacijo v poljščini, temveč tudi bolje razumeti Poljake in njihovo življenje ter nenazadnje povečati tudi vaše možnosti na trgu dela.
Kaj lahko tukaj najdete?
• Spletne tečaje poljščine na ravneh A1 in A2 (vključno z uvodno fonetično lekcijo na začetku A1)
• Vodič po poljskem pravopisu
• Slovar osnovnih pojmov s posnetki izgovorjave besed
• Spletna komunikacijska sredstva in povezavo na družbena omrežja

Polski.info 2 nastaja s podporo programa Erasmus+. Kmalu vas bo tukaj pričakala multimedijska vsebina z interaktivnimi in zabavnimi vajami, gradivo za branje ter avdio in video gradiva. Klepetalnice bodo omogočale pogovore v realnem času. Uporabniki bodo lahko komunicirali med seboj ter uporabljali naučeno znanje v pogovorih z drugimi uporabniki.

Projekt se razvija s podporo programa Erasmus+.

https://polski.info/sl

erasmus-logo-high-resolution

Podpora Evropske komisije izdelavi te publikacije ne pomeni odobritve vsebine, ki odraža samo stališča avtorjev, in Komisija ne more biti odgovorna za kakršno koli uporabo informacij, ki jih vsebuje.

Podrobnosti

Financirano s strani evropske komisije

Obdobje
2021-2023

Program
Erasmus+

Partnerji
Uniwersytet Pedagogiczny w Krakowie (Polska), Edukácia@Internet (Slovaška), Studio GAUS (Nemčija), Ostravská Univerzita(Češka), Lithuanian University of Educational Sciences (Litva), Inter-kulturo d.o.o. (Slovenija)

Uradna spletna stran projekta
http://polski.info/sl